Taekwondo Vereniging La Haye


Taekwondo Vereniging La Haye is in januari 2003 opgericht door hoofdtrainer M. Koubia.
Vanaf 2005 zijn we begonnen met het deelnemen aan sparringwedstrijden van de Taekwondo Bond Nederland waar wij in de loop der jaren veel prijzen hebben gewonnen en uitgegroeid zijn tot één van de grotere verenigingen van Nederland. In 2007 namen wij tevens deel aan de internationale toernooien waar wij in 2008 voor het eerst een zilveren plak hebben gewonnen (Othman Kariouh -78kg). In 2012 werden deze uitgebreid twee bronzen medailles (Anouar Arrad & Alaedine Bouachmir).

 

Trainingsvormen

Sparring & Stijlvormen

Taekwondo vereniging La Haye richt zijn aandacht op twee trainingsvormen. Het gaat hier om het onderdeel Sparring & Stijl.
Training voor het onderdeel sparring is van belang in verband met de voorbereiding voor sparringwedstrijden. Voor het behalen van een nieuwe band bereiden wij ons voor tijdens de stijltrainingen. Aan beide onderdelen wordt even veel aandacht geschonken door onze trainers.

Aangesloten bij

Taekwondo Bond Nederland (TBN)

Taekwondo La Haye is aangesloten bij de Taekwondo Bond Nederland (TBN). De TBN is de enige landelijke en internationale erkende sportbond die de belangen van de taekwondo sport behartigt in Nederland. De TBN zorgt ervoor dat de sporters taekwondo op een verantwoorde manier in Nederland kunnen beoefenen. Taekwondo Bond Nederland neemt met de nationale teams deel aan internationale toernooien over de hele wereld en ze organiseren tevens in Nederland het nationaal dan examen en nationale en internationale kampioenschappen.

De TBN wordt o.a. erkend door: Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OC&W). De TBN is aangesloten bij .Het Nederlands Olympisch Comité*Nederlandse Sport Federatie (NOC*NSF), The European Taekwondo Union (ETU), The World Taekwondo Federation (WTF)


bondlogo
Gratis proefles
X