Nieuws


16 december 2019

Geslaagd voor 1e poom

Oubayd Chahbari en Alpay Ferard zijn geslaag voor hun 1e poom examen. Ze hebben beide een super examen afgerond. Uiteraard hoort een feestelijke diploma-uitreiking bij. Iedereen is welkom, meld je aan bij meester Koubia. Laten we er een leuke sportieve dag van maken!
8 december 2019

Indoor Brussel 2019

Met een klein groepje vechters zijn wij gister naar Brussel gegaan. De jongens hebben hele mooie partijen neergezet en we zijn erg trots op ze! Iedereen is welkom, meld je aan bij meester Koubia. Laten we er een leuke sportieve dag van maken!
26 oktober 2019

TTE open

Vandaag hebben wij maar liefst 9 prijzen behaald tijdens TTE open. Een sterk bezet toernooi met deelnemers uit o.a. Engeland, Belgiƫ en Spanje. Iedereen is welkom, meld je aan bij meester Koubia. Laten we er een leuke sportieve dag van maken!
22 juni 2019

La Haye sport en spel dag in het Zuiderpark

Taekwondo La Haye organiseert op zaterdag 22 juni, sport en spel activiteiten in het Zuiderpark in Den Haag. Iedereen is welkom, meld je aan bij meester Koubia. Laten we er een leuke sportieve dag van maken!
4 mei 2019

Benefiettraining zeer geslaagd

Op zaterdag 26 mei hebben wij met 12 jeugdleden meegedaan aan het Dutch Masters toernooi in Den Haag. Onze leden hebben maar liefst 11 prijzen weten te behalen met verscheidene grote poules en deelnemers uit Duitsland en Engeland.
25 april 2019

Brons voor Mohaned Njahi Polish Open in Warschau

Dit weekend nam Taekwondo La Haye met 3 vechters deel aan het G1 toernooi in Warschau. Het toernooi had meer dan 900 deelnemers uit verschillende landen.
Gratis proefles
X